Kleuren regenpijpbekledingRegenpijp bekleding moet perfect matchen bij uw woning, appartement of bedrijfspand. Hebt u bijvoorbeeld groene luiken voor uw ramen, dan zet u met regenpijp bekleding in diezelfde kleur de puntjes op de i. Of hebt u bijvoorbeeld een huis in een witte baksteen, met een antraciete onderrand, dan getuigt u met regenpijp bekleding in dezelfde kleurstelling van een uitstekende smaak. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een onopvallende kleur te nemen, waardoor de regenpijp bekleding minder opvallend aanwezig is.
Onze regenpijp bekleding is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, zoals u op onderstaand kleurschema kunt zien. De regenpijp bekleding is verkrijgbaar in een afwerking met een vage lederprint. U kunt zelfs kiezen uit aluminium, glad of stucco, of RVS. (Voor RVS geldt een meerprijs van 50%.)

Kleurvast en duurzaam

De kleur die u kiest voor uw regenpijp bekleding wordt vakkundig voor u aangebracht. De verflaag is kleurvast en duurzaam. Uw regenpijpen zijn jarenlang verzekerd van een keurige bekleding, zonder dat u er omkijken naar hebt.

 

Kleurkeuzes regenpijpbekleding

De RAL kleuren zijn een benadering, kleuren op uw scherm kunnen afwijken van de werkelijke kleuren.
Zoekt u een andere kleur? Geen probleem, vraag naar onze uitgebreide mogelijkheden.

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt