LUXE & STRAKKE UITSTRALING

Luxe en strakke afwerking van huis, appartement of bedrijf

We hechten veel waarde aan onze bezittingen. Huis en tuin, het moet er altijd perfect uitzien.
Omdat er voorheen geen alternatief was, hebben we de uitstraling van onze regenpijpen (HWA) altijd voor lief genomen. Regenpijpen zijn een noodzakelijk kwaad geworden aan onze woning of bedrijfspand. Maar nu kunt u het verschil gaan maken. U hebt immers slechts één keer de kans om een eerste indruk te maken! Regenpijp bekleding van hoogwaardig plaatmateriaal is eenvoudig toepasbaar en zorgt voor een extra bescherming van uw regenpijp en een onmiddellijke verfraaiing van uw pand. Saaie regenpijpen, verweerde, verkleurde of vuile regenpijpen, lelijke verbindingsstukken…met regenpijp bekleding rekent u daar voorgoed mee af. U hoeft niets te vervangen of af te breken, de regenpijp bekleding wordt over de bestaande regenpijp gemonteerd! Door eenvoudigweg een bekleding om uw regenpijp aan te brengen van hoogwaardig plaatmateriaal dat speciaal voor deze toepassing is bewerkt, kiest u voor een esthetische en duurzame oplossing. U bent direct verlost van de lelijke, saaie regenpijpen die afbreuk doen aan de presentatie van uw woning, appartement of bedrijfspand.

SLECHTS €25,- PER METER

Slechts €25, – p m

Deze luxe en duurzame regenpijp bekleding kost slechts €25, – per meter. De prijs voor een bocht of knik in de regenpijp bekleding is €35, -.
Bladafscheiders, vergaarbakken en andere hulpstukken €50,- per stuk.
Voor RVS geldt een meerprijs van 50%.
Meerdere kleuren €25, – per kleur.
U kunt er ook voor kiezen om de maten te laten opmeten via onze meetservice. Een ervaren monteur meet dan bij uw woning of bedrijf ter plekke de juiste maten. Bevindt het op te meten pand zich binnen 100 km van Venray, dan bedragen de kosten voor de meetservice €75, – incl. BTW. Bij grotere afstanden zijn de meetkosten op aanvraag.

ONDERHOUDS
VRIENDELIJK

Onderhoudsvriendelijk en duurzaam

Om de regenpijp bekleding volledig te laten aansluiten bij uw woning, appartement of bedrijfspand, kunt u kiezen uit een groot aantal kleuren. U kunt zelfs kiezen voor aluminium, glad of stucco of RVS. Regenpijp bekleding van hoogwaardig plaatmateriaal heeft niet alleen esthetisch een meerwaarde. Het is ook een onderhoudsarme en duurzame oplossing. De zinken regenpijpen passen vaak ook niet bij uw huis en kunnen een doorn in het oog zijn. De kunststof regenpijpen worden vuil en poreus en verkleuren bovendien; bewerkt plaatmateriaal is vele malen duurzamer en de gebruikte verflaag is kleurvast.

BESCHERMEND & KLEURVAST

Beschermend en kleurvast

De regenpijp bekleding beschermt uw regenpijp tegen verwering en verkleuring. De kleurlaag op de regenpijp bekleding is kleurvast.

ZELF PLAATSEN OF MONTAGE SERVICE

Zelf monteren of montageservice

Afhankelijk van uw voorkeur kunt u ervoor kiezen de regenpijp bekleding te laten opmeten en monteren of dit zelf voor uw rekening te nemen. Uiteraard informeren en adviseren wij u uitvoerig als u ervoor kiest om zelf te meten en te monteren.
Indien u zelf meet en monteert kunt u regenpijpbekleding.nl niet aansprakelijk stellen voor de gemaakte fouten.

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt